57
Αγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!!Υλικά:1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια.1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα2-3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο1 μικρό ποτηράκι κρασί1 χάρτινο κουτί πουμαρό1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο2 κ.γλ ζάχαρηαλάτιΜπαχαρικά: μπαχάρι,κανέλλα,πιπέρι,πάπρικα γλυκιά,φύλλα δάφνης (σε ποσότητες ανάλογα με τα γούστα σας).Εκτέλεση:Βάζουμε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα και σωτάρουμε τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα.Τα αφαιρούμε και τα βάζουμε σε άλλο σκεύος αφήνοντας τα στην άκρη.Προσθέτουμε στο λάδι το κρέας και το τσιγαρίζ
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com