100
Τις πρώτες φορές που έφτιαξα στιφάδο, αγόρασα κρεμμύδια και τα καθάριζα με δάκρυα στα μάτια. Όσα τιπς κι αν δοκίμαζα για να φύγει η καψάδα τους, κανένα δεν ήταν ικανό να σταματήσει τελείως το κλάμα μου. Γι'αυτό κι εγώ, επειδή δεν είμαι της υπομονής, άρχισα να αγοράζω τα κατεψυγμένα.Και σώθηκα. Έγινε το στιφάδο, ξαφνικά, ένα εύκολο φαγητό, με γρήγορη διαδικασία. Νομίζω, βέβαια, με κατεψυγμένα ή χωρίς, πως δεν υπάρχει πιο γεμάτο σε γεύση φαγητό από το στιφάδο. Καλά.Ίσως από τα πιο γεμάτα. Γλυκό και βαρύ.Θα χρειαστούμε:1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com