65
Υλικά
- σκόρδο 4 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 100 γρ
- σέλινο 100 γρ
- ελαιόλαδο 7 κσ
- ντοματοπολτός 70 γρ
- ζωμός 0.5 λτ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σπανάκι 150 γρ
- κουκουνάρι 4 γρ
- τυρί μαλακό 150 γρ
- σνίτσελ μοσχαρίσιο 8 τμχ
- ζαμπόν 8 φέτ
- ντομάτα 1 τμχ
- παρμεζάνα 1 κσ
- βασιλικός 1 ματσ.
- ελαιόλαδο κσ
- φασκόμηλο 16 φύλλα
Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι αλάτι, φρεσκοαλεσμένο πιπέρι Μοσχάρι: Ι5Ο γρ. σπανάκι με μεγάλα φύλλα 2-3 κ.σ. κουκουνάρι 150 γρ. μαλακό τυρί ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com