by admin

Μοσχάρι γιουβέτσι. Ο μόσχος ο σιτευτός

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . Η ονομασία προέρχεται από την τούρκικη λέξη «guvec» ,που περιγράφει το σκεύος μέσα στο οποίο μαγείρευαν το κρέας με λαχανικά . Στη χώρα μας η συνηθέστερη εκδοχή για το γιουβέτσι ή γκιουβέτσι ,είναι κρέας από μοσχάρι, αρνί ή κοτόπουλο μαζί με κριθαράκι ή χυλοπίτες ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr