106
Υλικά
- τας κεμπάπ 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κουνουπίδι 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ντομάτα 4 τμχ
Ελαφρύ κι εύγευστο καθημερινό φαγητό που πιο εύκολα θα πρέπει να συναντάται σε κανένα μαγειρείο ή καμωμένο από νοικοκυρά παλαιάς κοπής παρά οπουδήποτε αλλού. Για το φαγάκι αυτό το κοκκινιστό μοσχαράκι σιγοψήνεται μέχρι να μαλακώσει και να γίνει τρυφερό και προς το τέλος μόνο προστίθεται το κουνουπίδι, για να παραμείνει ελαφρά τραγανό, ωσότου ψηθεί και δέσει κι αυτό με την σάλτσα του κοκκινιστού. Κι όσο στέκονται και δένουν οι γεύσεις τόσο πιο νόστιμο γίνεται…
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr