by admin

Μοσχάρι Κοκκινιστό με Κουνουπίδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ελαφρύ κι εύγευστο καθημερινό φαγητό που πιο εύκολα θα πρέπει να συναντάται σε κανένα μαγειρείο ή καμωμένο από νοικοκυρά παλαιάς κοπής παρά οπουδήποτε αλλού. Για το φαγάκι αυτό το κοκκινιστό μοσχαράκι σιγοψήνεται μέχρι να μαλακώσει και να γίνει τρυφερό και προς το τέλος μόνο προστίθεται το κουνουπίδι, για να παραμείνει ελαφρά τραγανό, ωσότου ψηθεί και δέσει κι αυτό με την σάλτσα του κοκκινιστού. Κι όσο στέκονται και δένουν οι γεύσεις τόσο πιο νόστιμο γίνεται…
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr