by admin

Μοσχάρι με φασκόμηλο και τζίντζερ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το κρέας, το τζίντζερ και τα καρότα, μέχρι να ροδίσει απαλά (3-4 περίπου λεπτά). Σβήνουμε με το τσίπουρο, προσθέτουμε το νερό και το φασκόμηλο.Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί, μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με τη σάλτσα του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com