51
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές χρωματιστές 6 τμχ
- λευκό κρασί 1 φλ
- σάλτσα σόγιας -
- Worcestershire sauce -
Παλιά, αλλά πολύ αγαπημένη συνταγή, φτιάξτε την με την πρώτη ευκαιρία και θα δικαιωθείτε!Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, μεγέθους μπουκιάς.Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρές λωρίδες. Προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε για λίγο, μέχρι να μαραθούν.Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγη ακόμα από την κάθε σάλτσα.Και κάποιες συμβουλές:1. Δεν δίνω ακριβή ποσότητα από τις 2 σάλτσες, προσθέστε όση σας πάει στη γεύση...
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com