174
Υλικά
- μοσχαρίσια μάγουλα 1200 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ζωμός κρέατος 2 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μανέστρα 500 γρ
- σκόρδο σκελ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
1200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλ. σέλερι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φλ. κόκκινο κρασί 2 φλ. ζωμό κρέατος πιπέρι Για τη μανέστρα 500 γρ. μανέστρα 1/4 φλ. ελαιόλαδο σκόρδο φρέσκα μυρωδικά 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr