159
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κιλ
- ζάχαρη 50 γρ
- φυτική σαντιγί 2 φακ
- γάλα φρέσκο 300 ml
- κομπόστα ανανάς 1 κουτί
- ζελέ ανανά 2 φακ
- χυμός ανανά 200 ml
Την μους ανανά της Ανθής της έφτιαξα ήδη 2 φορές. Σκοπεύω να την φτιάξω και τα Χριστούγεννα, ως ένα ιδιαίτερα ελαφρύ, δροσερό και πολύ αρωματικό επιδόρπιο. Αν και η ποσότητα της μους είναι αρκετή, είναι απίστευτο πόσο γρήγορα την εξαφάνισαν και τις δυο φορές οι άντρες μου, είναι τόσο εθιστική που ξεκινάς να κουταλίζεις και δύσκολα σταματάς!! -) Πάμε να σας πω πόσο εύκολα θα την ετοιμάσουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com