by admin

Μουσακάς Βολ ω Βαν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στη σημερινή πρότασή μου ο ελληνικός -και όχι μόνον- μουσακάς ενώθηκε με τα γαλλικά Vol-au-Vent και έκαναν ένα ταιριαστό ζευγάρι.Η γεύση του γνωστού και αγαπημένου μας μουσακά κλεισμένος σε αφράτο ξεροψημένο φύλλο σφολιάτας. Κρατά όλη του τη νοστιμιά και το δικό του ξεχωριστό άρωμα.Η διαδικασία που απαιτείται για αυτό το πιάτο είναι περισσότερη από τον απλό μουσακά, αλλά νομίζω ότι αξίζει να δοκιμαστεί έστω και γα ένα επίσημο μπουφέ ή γεύμα, σε κάποιο κάλεσμα.εργασία: 02h:30′χρόνος: 03h:30′δύσκολο: 4/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μουσακάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es