by admin

Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα.Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο σύνθεσης τριών βασικών συστατικών: λαχανικά , κρέατος και μπεσαμέλ. Άρα χρειάζονται τρεις ξεχωριστές μαγειρικές διαδικασίες πριν τα συστατικά συντεθούν στο όλον. Αυτές, εκτός της μπεσαμέλ που είναι καλύτερα να γίνει τελευταία στιγμή, δεν είναι ανάγκη να γίνουν τη μέρα που θα ψηθεί ο μουσακάς.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μουσακάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr