65
Υλικά
Μια παραδοσιακή, σπιτική συνταγή της περιοχής μου, με απλά υλικά, δοκιμασμένη πολλά χρόνια, με απόλυτη επιτυχία, από την οικογένειά μου.Η Μουσταλευριά μ’ αυτή τη μέθοδο γίνεται σφιχτή και σχεδόν διαφανής και δεν έχει καμία σχέση με αυτή του εμπορίου.Το χρώμα της εξαρτάται από την ποικιλία των σταφυλιών και την ποιότητα του μούστου, ενώ η επιτυχία της από τη δική μας υπομονή και το συνεχές ανακάτεμα! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ζάχαρη, αν ο μούστος είναι σωστά “κομμένος” , διότι θα είναι αρκετά γλυκός και αρωματικός.Αν όμως τη θέλετε να γίνει περισσότερο γλυκιά προσθέστε ανάλογη ζάχαρη.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com