336
Υλικά
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 1 -
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο -
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
Από αυτό το πετιμέζι πήρα κι εγώ το ρεγάλο μου και είπα να το αξιοποιήσω. Η πρώτη απόπειρα ήταν μια πέρα για πέρα επιτυχημένη γευστική εμπειρία!!! Τα μουστοκούλουρα που προέκυψαν, βγήκαν υπέροχα αρωματικά, μαλακά και το σπουδαιότερο «χωρίς ζάχαρη». Μια κουταλιά μέλι ήταν αρκετή για να διατηρήσει τις γευστικές ισορροπίες....
Διάβασε τη συνταγή στο oinomagirion.blogspot.com