157
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1.5 κγ
- πράσινες ελιές 6 τμχ
- χοντρό αλάτι 0.5 κγ
Φτιάξαμε λοιπόν Μπαγκέτες με τεμπέλικη διαδικασία και με σπέσιαλ γαρνίρισμα για να θυμίζει Ελλάδα μα και Μεσόγειο, να έχει λάδι & αλάτι, ελιές & ντομάτες, σκόρδο & μπούκοβο και μοσχοβολιά, πολλή μοσχοβολιά, όπως όταν περνάς ξημερώματα έξω από φούρνο και σε παίρνει η μυρωδιά του ζεστού ψωμιού που μόλις ξεφουρνίστηκε. Έτσι γεννήθηκαν, φούσκωσαν και ψήθηκαν 4 μικρές μπαγκέτες, χωρίς κόπο, χωρίς ζύμωμα, που μάς ξεμυάλισαν εμάς τους μη ψωμάδες!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es