49
Υλικά
- μπακαλιάρος 1.5 κιλ
- πατάτες 1 κιλ
- σκόρδο 6 σκελ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μπύρα 330 γρ
- μαγιά ξερή 4 φακ
- ζάχαρη 2 πρέζα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
ΥΛΙΚΑ Για το μπακαλιάρο 1,5 κιλά μπακαλιάρο φιλέτο Φρέσκο νερό λίγο αλεύρι για πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα Για τη σκορδαλιά 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες 5 - 6 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι - πιπέρι κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο Κουρκούτι για 1,5 κιλό μπακαλιάρο 500 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτάκι μικρό μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 330γρ. 4 φακελάκια μαγιά ξερή 2 καλές πρέζες ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com