83
σήμερα θα δοκιμάσουμε ακόμη μια υπέροχη συνταγή από νορβηγικό site : μπακαλιάρος τυλιγμένος σε προσούτο και σεβιρισμένος με νόστιμη σως ρόκας! Η συνταγή, που μπορείτε να την δείτε εδώ, είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Στην αρχική συνταγή προτείνεται το φιλέτο φρέσκου ή κατεψυγμένου μπακαλιάρου, καθώς όμως δεν κατόρθωσα να βρω ούτε το ένα ούτε το άλλο, χρησιμοποίησα ξαλμυρισμένο υγράλατο βακαλάο
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com