43
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- σέλινο 4 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- αλεύρι 1 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ντοματοπελτές 0.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
- ζάχαρη 0.5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρο [χρησιμοποίησα κατεψυγμένο ]
4 κλωνάρια σέλινο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
2 πιπεριές κόκκινες [μπορούμε και Φλωρίνης]
1 πιπεριά πράσινη
1 ώριμη μεγάλη ντομάτα ψιλοτριμμένη
1 κουταλιά σούπας μεγάλη ,η ,αλεύρι,η κορν φλάουρ [χρησιμοποίησα αλεύρι]
1και 1/2 φλυτζάνι τσαγιού νερό
2 κουταλιές σούπας κοφτές βούτυρο η,΄ελαιόλαδο αν νηστεύουμε
1/2 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας προαιρετικά
αλάτι,πιπέρι,μαιντανό
1/2 κουταλιά σούπας ζάχαρη
Χυμό ενός λεμονιού...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com