92
Υλικά
- κολοκυθοκορφάδες 500 γρ
- μπακαλιάρος παστός 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- ντομάτα 1 τμχ
- δυόσμος 0.5 χούφτ
- κολοκύθι γλυκό 1 τμχ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Ο παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα εμείς φτιάξαμε ένα παραδοσιακό πιάτο που το συνηθίζουν στη Μεσσηνία: γιαχνί στην κατσαρόλα με κολοκυθοκορφάδες. Πρόκειται για απίθανης νοστιμιάς φαγητό ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com