by admin

Μπακαλιάρος παστός με τραγανό κουρκούτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα έθιμα μας. Μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους αλλά ο πιο διαδεδομένος είναι ο τηγανιτός είτε μόνο αλευρωμένος ή με κουρκούτι και συνοδεύεται με σκορδαλιά. Το σημερινό κουρκούτι είναι του Ακη Πετρετζίκη και είναι πολύ  τραγανό και δεν τραβάει πολύ λάδι στο τηγάνισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr