by admin

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μυστικό σε αυτό το πιάτο είναι το κρεμμυδάκι ή κοκκάρι, όπως λέγεται. Προτιμήστε το φρέσκο κοκκάρι, κι ας έχει λίγο παραπάνω κόπο. Η γεύση του είναι πολύ ανώτερη από το κατεψυγμένο. Αν θέλετε μια πιο κερκυραϊκή απόχρωση, και αντέχετε τα καυτερά, προσθέστε μπόλικο κόκκινο πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: στιφάδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr