148
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 600 γρ
- σπανάκι 400 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματίνια 8 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια ή κατεψυγμένο έτοιμο ξαρμυρισμένο (να έχει ξεπαγώσει τελείως) 400γρ. σπανάκι χοντροκομμένο φρέσκο ή κατεψυγμένο (ξεπαγωμένο και στραγγισμένο καλά από τα νερά) Τα φύλλα από 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα) ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 1-2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές ροδέλες...
Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com