by admin

Μπακαλιάρος Πλακί με Σπανάκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια ή κατεψυγμένο έτοιμο ξαρμυρισμένο (να έχει ξεπαγώσει τελείως) 400γρ. σπανάκι χοντροκομμένο φρέσκο ή κατεψυγμένο (ξεπαγωμένο και στραγγισμένο καλά από τα νερά) Τα φύλλα από 2 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα) ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 1-2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές ροδέλες...
Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος πλακί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το eleniscooking.blogspot.com