76
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 φύλλα
- φαρίνα 0.5 κιλ
- αυγά 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- πιπέρι -
- σκόρδο 5 σκελ
- πατάτες 4 τμχ
- αλάτι -
- ξύδι 2 κσ
- χυμός λεμονιού -
Ο τηγανητός μπακαλιάρος δεν είναι μονόδρομος για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ιδού κάτι διαφορετικό διά χειρός Εύης Βουτσινά. Υλικά 1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά),...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr