93
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σάλτσα ντομάτας 2 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι 2 κσ
- σταφίδες μαύρες 1 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- θυμάρι 2 κλων
Ο βακαλάος τσιλαδιά, μοιάζει πιό πολύ με στιφάδο, που το μαγείρμα του ολοκληρώνεται μέσα στον φούρνο. Μπορεί να γίνει και με άλλο είδος μεγάλου ψαριού με λευκό κρέας (συναγρίδα, σφυρίδα ή ροφό). Πολύ ωραίο φαγάκι, αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com