134
Υλικά
- μπακαλιάρος 1.5 κιλ
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- κολοκυθάκια 4 τμχ
- τζίντζερ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 2 τμχ
Ο φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι γίνεται νοστιμότατη, αν προσθέσουμε μερικές ώριμες, ζουμερές ντομάτες και μερικά τρυφερά κολοκυθάκια! Θα τη σερβίρουμε με ολόκληρα τα χορταρικά για να τα απολαύσουμε, έτσι όπως τα έχει νοστιμίσει το ψάρι!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com