88
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 κιλ
- αμύγδαλα 0.5 κιλ
- καρύδια 0.5 κιλ
- φρυγανιά 1 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 2 κσ
- βούτυρο 1.5 φλ
- ζάχαρη 1200 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ξυνό 0.5 κγ
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/2 κουταλάκι γαρίφαλο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κ. σ. ζάχαρη 1½ φλ. βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι 1.200 γραμμ. ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κ. σ. χυμό λεμόνι 1/2 κ. γλ. ξινό
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com