66
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ξηροί καρποί 400 γρ
- χαλβάς 1 πκτ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη 3 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
Σιροπιαστός, αρωματικός, τραγανός, μελωμένος, εμπνευσμένος από ένα λάτρη του παραδοσιακού αυτού γλυκού. Εκείνος μου περιέγραψε την έμπνευσή του κι εγώ την έκανα πραγματικότητα! Χαλβάς βανίλια νηστίσιμος, ξηροί καρποί που μας αρέσουν και γλυκό φλούδα μανταρίνι! Οι άντρες στην κουζίνα είναι απίθανοι!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com