67
Υλικά
- καρύδια 2 φλ
- χουρμάδες 1 φλ
- κουβερτούρα 180 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 2 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- φύλλο κρούστας 12 φύλλα
- βούτυρο 150 ml
- μέλι 150 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
- κουβερτούρα 30 γρ
Το γλυκό είναι υπέροχο, δεν είναι πολύ μελωμένο όπως ο μπακλαβάς (στο βιβλίο είχε ακόμη πιο λίγο σιρόπι... αυτή είναι η μόνη αλλαγή που έκανα), είναι κάτι μεταξύ μπακλαβά και ζουμερής σοκολατόπιτας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com