74
Τέτοιο καιρό κάνω πάντα κυδώνια στο φούρνο με κρασί που τα γαρνίρω όταν τα σερβίρω με το πελτέ που σχηματίζεται και μια τουφίτσα κρέμα γάλακτος σαντιγί. Είπα όμως να κάνω για το βράδυ ένα Μπαμπά που είχα καιρό πολύ να φτιάξω και αύριο ένα τσιζ κέικ μιας και μου το επιθύμησε η Ειρήνη μου. Τη συνταγή απο το Σαβαρέν του Μπαμπά μου την έδωσε η φίλη μου Γαστερόπληξ χθες και μπορείτε να τη βρείτε στις δικές της σελίδες. Την σαντιγί την έκανα όπως πάντα με φυτική κρέμα γάλακτος και τον γαρνίρησα με το κυδώνι που είχα όμως παλιά τον έκαμνα με κονσέρβα απο ροδάκινο κομπόστα. Για τα κυ
Διάβασε τη συνταγή στο aktidadimitris.blogspot.com