110
Λοιπόν ο αγαπημένος μου τρόπος για να τρώω το χειμωνιάτικο αυτό λαχανικό είναι να το ψιλοκόβω, να το αναμειγνύω και με άλλα λαχανικά και να το μαγειρεύω με σάλτσα σόγιας. Αυτό είτε το τρώω σκέτο σαν σαλάτα ή ελαφρύ γεύμα ή το ανακατεύω μα μπασμάτι κι έχω πιάτο μούρλια! Χορταστικό, θρεπτικό κ πεντανόστιμο! Δοκιμάστε αυτό το μπασμάτι με λάχανο και σάλτσα σόγιας και απολαύστε ένα νοστιμότατο πιάτο υψηλής διατροφικής αξίας!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr