56
Υλικά
- ελαιόλαδο 200 ml
- γάλα 230 ml
- μαγιά νωπή 50 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αυγά 3 τμχ
- φαρίνα 800 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 200 γρ
- μπανάνες 2 τμχ
- μαργαρίνη 60 γρ
- κονιάκ 1 σφην
Υλικά Για την ζύμη Ελαιόλαδο 200 ml Γάλα 230 ml Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ ή 1 φακελάκι ξερή Αυγά 3 τεμ ελαφρώς χτυπημένα Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 800 γρ κοσκινισμένο Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 πρέζα Για την γέμιση Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Μπανάνες 2 τεμ Μαργαρίνη 60 γρ Κονιάκ 1 σφηνάκι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr