77
Υλικά
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Υλικά
6 ασπράδια αυγών
200 γρ ζάχαρη
200 γρ.άχνη
1 βανίλια
1 κουταλιά γλυκού κορν φλάουρ
Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 15 λεπτά στο μίξερ μετά προσθέτουμε την άχνη κοσκινισμένη μαζί με το κόρν φλάουρ κοσκινισμένο, με σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε τη βανίλια. Βάζουμε σε κορνέ και
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com