51
Αρχίζω τις Ναξιώτικες συνταγές από μια πολύ ιδιαίτερη για μένα όπως ακριβώς μου την περιέγραψε η κυρία Παρασκευή στην Απείρανθο.Φυσικά δοκίμασα από τα μεγειρεμένα της και μου άρεσαν πολύ.Τι είναι λοιπόν τα μπιδόκοπα φασόλια.
Είναι ποικιλία μπαρμπουνιού με κόκκινο καρπό όταν είναι φρέσκα τα λένε μπουρνελάτα και αποξηραμένα μπιδόκοπα.
Είναι ποικιλία μπαρμπουνιού με κόκκινο καρπό όταν είναι φρέσκα τα λένε μπουρνελάτα και αποξηραμένα μπιδόκοπα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr