178
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 450 γρ
- κιμάς χοιρινός 150 γρ
- ψωμί 1 φλ
- κρέμα γάλακτος 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 2 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- κύμινο 0.5 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ρίγανη 3 πρέζα/ες
Ενα μπιφτέκι, φτιαγμένο a regola d' arte που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι ιταλοί, δηλαδή σύμφωνα με την συνταγή της επιτυχίας, πρέπει να είναι αφράτο και ζουμερό, είτε ψηθεί στον φούρνο, είτε στο τηγάνι είτε στα κάρβουνα. Ας αναλύσουμε λίγο τα μικρά μυστικά που συνθέτουν το τέλειο μπιφτέκι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com