26
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- εσάνς πικραμύγδαλου 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- καλαμποκάλευρο 100 γρ
- κάστερ πάουντερ 50 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Κορν φλάουρ, καλαμποκάλευρο, κούσταρ πάουντερ και αλεύρι για όλες τις χρήσεις δημιουργούν ένα αφράτο μπισκότο με επίγευση από το άρωμα πικραμύγδαλου και την βανίλια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr