46
Υλικά
- ελαιόλαδο 100 ml
- βούτυρο 100 ml
- αλεύρι ολικής άλεσης 375 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελιές 6 κσ
Υλικά : 100 ml ελαιόλαδο 100 ml λιωμένο βούτυρο (ανάλατο) 100 ml χλιαρό νερό 375 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.γ. baking powder 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλάτι λίγο ξερό δυόσμο 6 κουταλιές σούπας ελιές Καλαμών ροδέλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr