51
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 200 γρ
Υλικά Για τα μπισκότα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1/2 κιλό Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Αυγά 2 Ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι Ξύσμα πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι Για την κρέμα πορτοκάλι Πορτοκάλια 500 γρ από τον χυμό τους Ζάχαρη 80 γρ Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 50 γρ Πορτοκάλι 1 μόνο το ξύσμα Για την επικάλυψη Σοκολάτα γάλακτος 200 γρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr