57
Υλικά170 γραμμάρια μαλακό τόφου1 κούπα βιολογική ζάχαρη1/3 της κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδοΞύσμα δύο λεμονιών3 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού1 κουτ. του γλυκού βανίλια2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα σιμιγδάλι1 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/2 κούπα ψιλοκομμένα αμύγδαλα1/2 κουτ. της σούπας αλάτιΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους190 βαθμούς.1. Στο μούλ
Διάβασε τη συνταγή στο vegansintages.wordpress.com