120
Υλικά
- αλεύρι από φαγόπυρο 200 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 150 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- μαραθόσπορος 2 κγ
- λιναρόσπορος 2 κγ
- παπαρουνόσπορος 2 κγ
- κάρδαμο 0.25 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
200γρ αλεύρι φαγόπυρου
150γρ αμυγδαλόσκονη
200γρ ζάχαρη
1/2 κουταλάκι σόδα
1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι κουρκουμά
1/4 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια μαραθόσπορο
2 κουταλάκια λιναρόσπορο
2 κουταλάκια παπαρουνόσπορο
1/4 κουταλάκι κάρδαμο σκόνη
1/4 κουταλάκι πιπέρι
50γρ χυμό πορτοκάλι
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
150γρ αμυγδαλόσκονη
200γρ ζάχαρη
1/2 κουταλάκι σόδα
1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι κουρκουμά
1/4 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια μαραθόσπορο
2 κουταλάκια λιναρόσπορο
2 κουταλάκια παπαρουνόσπορο
1/4 κουταλάκι κάρδαμο σκόνη
1/4 κουταλάκι πιπέρι
50γρ χυμό πορτοκάλι
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com