83
Υλικά
- φαρίνα 320 γρ
- νιφάδες βρώμης 135 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 125 ml
- γάλα φρέσκο 125 ml
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- ινδοκάρυδο 50 γρ
- νουτέλα 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαρμελάδα περγαμόντο 1 κσ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 1 κσ
Υγιεινά, πανεύκολα, χορταστικά, τραγανά μπισκότα, πλούσια σε φυτικές ίνες.
Το Ινδοκάρυδο δένει γευστικά με τη Nutella και το άρωμα των εσπεριδοειδών.
Αν έχετε φυλάξει στην κατάψυξη ξύσμα από περγαμόντο, είναι ευκαιρία να το
χρησιμοποιήσετε. Τα μπισκότα σας θα αποκτήσουν ένα εξαιρετικά λεπτό άρωμα που
θα σας ενθουσιάσει! Δοκιμάστε τα!
Το Ινδοκάρυδο δένει γευστικά με τη Nutella και το άρωμα των εσπεριδοειδών.
Αν έχετε φυλάξει στην κατάψυξη ξύσμα από περγαμόντο, είναι ευκαιρία να το
χρησιμοποιήσετε. Τα μπισκότα σας θα αποκτήσουν ένα εξαιρετικά λεπτό άρωμα που
θα σας ενθουσιάσει! Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com