61
Υλικά
100 γρ. ζάχαρη
225 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γλ. τριμμένο τζίντζερ
50 γρ. ψιλοκομμένο τζίντζερ γλασέ
1 κρόκος αυγού
1 βανίλια
225 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γλ. τριμμένο τζίντζερ
50 γρ. ψιλοκομμένο τζίντζερ γλασέ
1 κρόκος αυγού
1 βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr