85
Υλικά
- φαρίνα 450 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαύρη ζάχαρη 1 φλ
- μαστίχα Χίου 6 κόκκοι
- πορτοκάλια 2 τμχ
- χαρουποκακάο 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.75 ποτ
Μπισκότα που απολαύσαμε με το πρωινό μας, αλλά και το δεκατιανό στο σχολείο μικροί και μεγάλοι. Διαβάστε τα και ελπίζω να σας "προκαλέσουν" να τα δοκιμάστε καθώς είναι και νηστίσιμα για όσους κρατούν κι' αυτήν την νηστεία του χρόνου. Υλικά αγνά, με όσο το δυνατό λίγα λιπαρά και με γεύση που τουλάχιστον εμάς, μας ενθουσίασε.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com