80
Υλικά
- μαργαρίνη 400 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- καλαμποκέλαιο 230 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 300 ml
- αλεύρι 900 γρ
- φαρίνα 500 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- λεμόνι -
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Υλικά 400γρ. μαργαρίνη 100γρ. μινερβίνη με βούτυρο γάλακτος 230γρ. καλαμποκέλαιο 300ml. χυμό πορτοκαλιού 900-1000γρ αλεύρι γ.ο.χ. 500γρ.φαρίνα Ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού 1 κουταλιά μπαίκιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr