125
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- καστανή ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- βανίλια 1 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλεύρι 3 κούπα/ες
- ινδοκάρυδο 3 κσ
- σταγόνες κουβερτούρας 100 γρ
Υλικά της συνταγής μας 125 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη 2 αυγά 1 πορτοκάλι (χυμός) 2 πορτοκάλια (ξύσμα) 1 κ.γλ. βανίλια ή 1 βανιλλίνη 1/4 κ.γλ. κοφτό αλάτι 1 κ.γλ. κοφτό κανέλα 2 κ.γλ. μπέικιν 1 κ.γλ. σόδα στον χυμό πορτοκαλιού ...
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com