61
Υλικά
- ελαιόλαδο 2.5 φλ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 κσ
- σουσάμι 0.5 φλ
Υλικά 2 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 1/2 φλ. τσαγιού χυμός πορτοκάλι 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 κ.σ. κανέλα 1 κ.γλ. γαρύφαλλο 1 πορτοκάλι (ξύσμα) 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. σόδα μαγειρικής περίπου 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο σηκώσει 2 κ.σ. καστανή ακατέργαστη ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού σουσάμι καβουρντισμένο
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com