65
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 230 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- βούτυρο αγελάδος 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 550 γρ
Πολύ ιδιαίτερα τραγανά μπισκοτάκια με πραγματική καραμέλλα βουτύρου. Το σκούρο χρώμα τους οφείλεται στην καστανή ζάχαρη, εδώ μάλιστα χρησιμοποιούμε δύο είδη, την κοινή καστανή demerara και την μαλακή και υγρή muscovado. Συνταγούλα απλή, λιτή, με μόνο 4 υλικά, αλλά και λίγο ιδιαίτερη στην προετοιμασία της...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com