58
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 5 σταγ
- κακάο 50 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 180 γρ
- γάλα 160 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- golden syrup 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
Στους νεοϋορκέζικους δρόμους του Μπρούκλιν στα 1848, μια 'σκοτεινή', μαύρη σχεδόν απ' τη σοκολάτα τούρτα γεννιέται για να γίνει συνώνυμο της γευστικής κόλασης: η μπλακάουτ τούρτα σοκολάτα (σε πρώτη εμφάνιση στα ελληνικά) με τρεις στρώσεις κέικ και τρεις στρώσεις κρέμας σοκολάτας είναι περισσότερο από must εμπειρία για τους εραστές της εθιστικής θεάς...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com