94
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- λάδι 3 κσ
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- σταφίδες 1 χούφτ
- κουκουνάρι 1 χούφτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κανέλα -
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι πρόβειο 1 κσ
- φρέσκο βούτυρο 0.75 κσ
- αλάτι -
Η περιοχή Sariye της Κωνσταντινούπολης είναι γνωστή για το περίφημο μπουρέκι της (σαν την δική μας μπουγάτσα) με κιμά. Ο τρόπος παρασκευής του είναι αυτός.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr