125
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 4 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ελαιόλαδο -
Υλικά Για τη γέμιση2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λεπτές φέτες4 κ.σ. ελαιόλαδο2 φλιτζ. τρίμματα φέτας2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα1 κ.σ. πάπρικα καυτερή2 κ.σ. γεμάτες τριμμένη φρυγανιά Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι1 πακέτο φύλλο κρούστας Λίγο ελαιόλαδο για το φύλλο...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr