87
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- φράουλες 5 τμχ
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- κουβερτούρα 0.5 φλ
- αμύγδαλα 3 κσ
- φαρίνα 1 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
Υλικά Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Σπορέλαιο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Φράουλες 4 - 5 τεμ ψιλοκομμένες Κονιάκ 1 ποτηράκι του λικέρ Αλάτι 1 πρέζα Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι του γλυκού Κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Αμυγδαλόψιχα 3 κουταλιές της σούπας Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό περίπου Χυμός πορτοκαλιού 1 φλιτζάνι του τσαγιού Άχνη ζάχαρη προαιρετικά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr