63
Υλικά
- φαρίνα 100 γρ
- αλάτι -
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 160 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κουβερτούρα 180 γρ
- βούτυρο 180 γρ
- φουντούκι 150 γρ
- καρύδια 150 γρ
- παγωτό βανίλια -
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ Αλάτι λίγο Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Ζάχαρη 160 γρ Αυγά 3 τεμ Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 180 γρ Βούτυρο 180 γρ Φουντούκια 150 γρ τριμμένα ή καρύδια Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα Για την καραμέλα Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Κρέμα γάλακτος 200 ml
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr